3.5 C
Мюнхен
Пятница, 19 апреля, 2024

12% населення Америки є власниками криптовалют

Рекомендуем

Федеральна реєстраційна служба Америки опублікувала щорічний звіт про те, що економічне благополуччя вийшло на новий рівень. Це пов’язано з тим, що в документації вперше з’явилися дані про інвестиційну діяльність населення в криптовалюті.

У звіті сказано, що вже 12 відсотків опитаних отримали можливість для володіння криптовалютними активами або проводили з нею операції. 98 відсотків людей по соціальному опитуванням застосовують цифрові активи для інвестування, а не в якості платіжного засобу. При невисокому рівні доходу, частіше застосовується для оплати. Близько 60 відсотків опитуваних мають заробіток до 50 тисяч доларів на рік, а також 24 відсотки більше ста тисяч. Завдяки простим підрахунками можна стверджувати, що 34 мільйони громадян зберігають або застосовують криптовалюту. 33 мільйони використовують її в якості інвестиційної діяльності.

Подібне дослідження було проведено в Європі в Центральному банку. Там були отримані відомості, що кожна десята сім’я має на зберіганні криптовалютні активи. При цьому власниками в основному є багаті сім’ї.

В Америці і країнах ЄС ринки маю велику платоспроможність, при цьому традиції вкладів максимально стандартизовані. Криптовалютна область має високий інтерес в тому, щоб поширювати валюту серед населення. Частково емісія активізувалася під час пандемії, що призвело до загально капіталізації в три трильйони доларів США.

Фактором утримання є погано опрацьована правова визначеність по відношенню до криптовалюти. Велика кількість учасників раді отримати можливість для збільшення своїх криптовалютних заощаджень. Кожному громадянину потрібно мати гарантію безпеки та відповідальності при обміні, купівлі і продажу криптовалюти.

Стримуючим фактором, який гальмує індустрію в Америці і Європі, є недостатня правова визначеність щодо цифрових активів в тому числі і криптовалют. Безліч інституційних гравців раді додавати в свої інвестиційні портфелі криптоактиви, але чекають визначеності з боку регуляторів.

Як стати власником криптовалюти?

Щоб отримати криптовалюту і стати власником BTC чи ETH, необхідно виконати прості дії з її отримання, можливо через онлайн обмінник криптовалют. Всього декілька простих кроків і ви зможете користуватися своєю власною анонімною та приватною валютою. Створіть акаунт, обміняйте фіатні гроші на крипту і готово.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости