3 C
Мюнхен
Среда, 24 апреля, 2024

Кухня у стилі мінімалізм у Києві від дизайнера інтер’єру Ірини Карликової

Рекомендуем

У багатьох країнах Європи кухня у стилі мінімалізм — це не просто красиво і стильно, але і модно. Мінімалізм при оформленні інтер’єрів є показником гарного смаку. У нашій країні тенденція з оформлення кухонного та іншого простору у мінімалістичному стилі тільки набирає обертів.

Багато хто відмовляється від мінімалізму, вважаючи, що такий дизайн інтер’єру кухні занадто простий і нехитрий. Самі дизайнери відповідають, що в цьому вся його принадність. При дотриманні основної концепції і правил, головних особливостей, можна досягти приголомшливих результатів.

Вдалі дизайнерські проекти з оформлення кухонного простору у стилі мінімалізм здатні вигідно підкреслити переваги приміщення, успішність і бездоганний смак господарів.

Створення кухні у стилі мінімалізм — мрія чи реальність?

Мінімалізм — це не просто модний напрямок у оформленні інтер’єрів, це ціла філософія, здатна зробити акцент на незалежності від предметів розкоші.

Основні характерні риси мінімалізму:

  • максимальна функціональність — тут немає зайвих деталей і предметів, які простоюють і покриваються пилом, не використовуються за призначенням;
  • простота обробки і декору, відсутність предметів розкоші;
  • переважання світлою і суворої колірної гами;
  • максимальна наповненість сонячним світлом;
  • свобода простору.

Саме ці особливості при оформленні інтер’єрів ставлять на перше місце багато сучасних жителів мегаполісів. У швидкому і метушливому ритмі життя хочеться прийти у свій будинок і максимально розслабитися у обстановці, позбавленої непотрібних речей, зайвого мотлоху, важких предметів.

Незаперечна перевага мінімалізму при оформленні кухонних інтер’єрів — він може бути використаний у приміщенні будь-якої площі. Зробити неймовірно красивий і практичний інтер’єр можна як в просторій кухні, так і в малогабаритній хрущовці.

Щоб уникнути помилок при оформленні інтер’єру кухні у стилі мінімалізм і отримати очікуваний результат, слід довірити процес професіоналам.

Кращі кухонні інтер’єри від дизайнера інтер’єру Irina Karlikova у повній мірі відповідають останнім модним тенденціям і побажанням клієнтів. Якщо ви вирішили зробити вибір на користь мінімалізму, досвідчені дизайнери з радістю запропонують типові дизайн-проекти або розроблять індивідуальний проект з урахуванням площі, конфігурації та інших особливостей вашої кухні. Ви зможете оцінити усі переваги роботи з професіоналами. Результатом роботи стане світла, простора і сучасна кухня, оформлена за останнім словом моди, на всі 100% відповідна вашим побажанням.

Максимум світла і світлих кольорів на вашій кухні

Освітлення і кольори у мінімалізмі грають ключову роль. Головна мета використання великої кількості світла і світлих відтінків — візуальне розширення простору. Дуже часто на кухнях у стилі мінімалізм підлога, стіни і стеля мають один колір. Для додання інтер’єру особливого шарму і родзинки використовуються невеликі яскраві акценти контрастних, більш насичених кольорів. У 90% випадків за основу береться білий, бежевий або сірий колір. Іноді — чорний.

Важливе значення має освітлення. Правильне розташування світильників забезпечує не тільки рівне світло у всьому приміщенні, а й візуально розширює простір.

Природне освітлення на кухні забезпечують великі широкі вікна, для оформлення яких використовуються:

  • різного виду жалюзі;
  • прозорі фіранки;
  • римські або рулонні штори.

Оздоблювальні матеріали для залу, кухні і спальні у стилі мінімалізм

Зал і кухня у стилі мінімалізм — це велика кількість натуральних матеріалів. Основний акцент робиться на кераміку, коркове покриття, натуральний камінь, скло, дерево. Поєднання різних матеріалів і концептуальних рішень дозволяє у підсумку отримати багатофункціональний кухонний інтер’єр, у якому все продумано до дрібниць.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости