6.3 C
Мюнхен
Четверг, 28 марта, 2024

Можливості сучасної стоматології

Рекомендуем

З кожним роком в стоматологічній галузі з’являються новітні можливості. Вони дозволяють робити одну з найболючіших процедур комфортною, при цьому якість послуг у багатьох випадках, розв’язує проблеми на тривалий термін. Стоматологічна клініка https://familia.ua/ua з сучасним обладнанням та досвідченим персоналом допоможе відновити зуби, як дорослим, так й маленьким дітям.

Точність – запорука успіху

Через те, що в стоматології практично весь інструмент ручний, точність позиціювання його залежить від досвідченості фахівця, та застосовуваного обладнання. Головними помічниками в цьому випадку виступає наступне обладнання:

  1. Мікроскоп, наближає та збільшує зуб, робить роботу стоматолога простіше й точніше, незалежно від фізичного розташування хворого зуба.
  2. Зняття відбитків спеціальним обладнанням, дозволяє в майбутньому зробити особливо точні імплантати.
  3. Безболісна анестезія дозволяє знерухоміти пацієнта, та забезпечити роботу стоматолога в комфортних умовах.

Всі нововведення в першу чергу економлять час, як лікаря, так й пацієнта. Дозволяють за мінімальний час зробити навіть дуже складну роботу якісно. А готовий результат не буде відчуватися в порожнині рота, як чужорідне тіло. До якого доведеться заново звикати та отримувати новий прикус.

Сучасні матеріали

Карієс, відколи та навіть втрата зубів в сучасному світі це не вирок. Все, навіть дуже складні проблеми можна вирішити, якщо звернутися до професіоналів. Не малу роль в цьому відіграє не тільки обладнання, але й застосовувані матеріали. Класичні пломби вже практично не використовуються, тому, що втратили свою актуальність. Навпаки, вимоги яким відповідають сучасні матеріали, якісні та довговічні:

  • практично не відрізняються від зовнішнього вигляду натуральної зубної емалі;
  • міцність незалежна від перепадів температур та сили прикусу;
  • опірність регулярному зносу при жуванні їжі;
  • сумісність із зубною тканиною, відсутність неприйняття.

Кераміка та металокераміка при зубному протезуванні в багатьох випадках дозволяє отримати результат, який за своїми характеристиками перевершує живий зуб. Метали та сплави не впливають негативно на організм людини, навіть при багаторічному використанні. Безпечні полімери не схильні з часом виділяти токсини.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости