5.9 C
Мюнхен
Среда, 24 апреля, 2024

Найкращі ціни на натяжні стелі Демі-Луне у Києві

Рекомендуем

Натяжну стелю можна сміливо назвати кращим рішенням для обробки стельової поверхні у будь-якому приміщенні. Доступна ціна, простота монтажу, тривалий термін служби і привабливий вигляд — далеко не повний список переваг. До того ж ПВХ-стелі відкривають безмежні можливості для фантазії та її реалізації у життя будь-яких, самих незвичайних і ексклюзивних дизайнерських проектів за рахунок великої кількості кольорів і фактур ПВХ-плівки, форм і рівнів, можливості індивідуального виконання.

Ціна натяжних стель за 1 м.кв. — з чого складається?

Найякісніші натяжні стелі кращої якості за оптимальною ціною на вітчизняному ринку пропонує компанія Демі Луне. Виробник натяжних стель та конструкцій використовує французьку та німецьку ПВХ-плівку і комплектуючі європейського виробництва. Ціна натяжних стель Demi-Lune у нас складається з декількох основних чинників:

  1. Колір і фактура ПВХ-полотна, його розміри (найдоступніші за ціною — матові, сатинові і глянсові полотна).
  2. Складність конфігурації приміщення.
  3. Кількість рівнів натяжної стелі (багаторівневі стелі стоять дорожче).
  4. Наявність у приміщенні труб, вентиляції та інших комунікацій, які будуть проходити через стелю.
  5. Обраний тип системи освітлення (встановити одну люстру у центрі стелі обійдеться дешевше, ніж виконати монтаж світлодіодного підсвічування або установку десятка точкових світильників по всій площі стельової поверхні).

Компанія Demi Lune готова запропонувати клієнтам стелі європейських брендів. Ми не працюємо з ПВХ-плівкою китайського виробництва, тому можемо гарантувати якість і довгий термін служби матеріалів.

На чому можна заощадити?

Якщо ви хочете швидко, якісно і надовго відремонтувати стелю, зателефонуйте нам прямо зараз. Менеджери компанії Демі-Луне в подробицях розкажуть про переваги наших стельових систем і умови співпраці.

Орієнтовна ціна на стелі різних видів і типів представлена на сайті. Пам’ятайте про те, що це орієнтовний прайс. Остаточна вартість стелі може бути розрахована тільки після виїзду майстра до вас додому і зняття замірів, узгодження дизайну майбутньої стельової конструкції.

Оцінивши прайс, можна помітити, що в деяких випадках вартість натяжних стель досить висока. Незважаючи на це, ми не рекомендуємо економити на якості. З метою економії можна трохи спростити дизайн, але не варто купувати дешеві ПВХ-стелі за неякісної китайської плівки.

У деяких випадках навіть при високій ціні вам не доведеться йти на жертви і переглядати дизайн стельової конструкції — наші компанія пропонує знижки і різноманітні акції. Завдяки цьому ви можете замовити стелі своєї мрії і непогано заощадити бюджет.

Як замовити якісні натяжні стелі у Києві недорого?

Щоб стати клієнтом компанії Демі-Луне, достатньо зателефонувати за телефонами, вказаними на сайті і оформити заявку на виїзд майстра для зняття замірів. У зазначений час до вас додому або на інший об’єкт приїде фахівець, якому ви зможете розповісти свої побажання щодо майбутньої стелі. Після зняття замірів фахівець виконає розрахунок і точно назве ціну. Можете бути впевнені у тому, що наша ціна виявиться на порядок нижче, ніж у посередників або конкурентів. При цьому найкраще співвідношення ціна-якість вам навряд чи хтось запропонує!

Що ми пропонуємо?

  • лояльний прайс і прозоре ціноутворення;
  • великий асортимент стель на будь-який смак, колір і гаманець;
  • гарантію виробника на стелі і монтажні роботи;
  • можливість замовлення індивідуального дизайнерського проекту стелі.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости