1.8 C
Мюнхен
Четверг, 28 марта, 2024

Переваги навчання у Польських ВНЗ

Рекомендуем

Вищу освіту можна здобути в будь-якій країні Європейського Союзу. Але кожна держава має свої переваги. Сучасна польська освіта https://polcentrum.com/navchannia-v-polshchi-pislia-11-klasu/ готує висококласних фахівців, потрібних не лише всередині країни. Професіонали, після отримання диплому, можуть працювати практично у будь-якій компанії світу.

Що необхідно, щоб вступити до навчального закладу

На перший погляд, щоб потрапити на очне навчання необхідно подолати досить складну процедуру. Але, якщо розглядати це як покроковий процес, то підготовка та безпосереднє надходження будуть більш простими, як для абітурієнта, так й для його сім’ї. До особливостей варто віднести такі фактори:

  1. Немає потреби проходити випробувальні іспити перед вступом.
  2. Необхідне знання двох мов, хоча б на середньому рівні (англійська та польська).
  3. Подати пакет документів можна сучасним, електронним методом.
  4. Стандартними є паспорт, краще закордонний, атестат, резюме.
  5. Не зайвими будуть диплом, якщо вже є одна вища освіта та мотиваційний лист.

Важливо: фахівці нагадують, що всі документи необхідно подавати у двох примірниках, англійською та польською мовами. Обов’язкове засвідчення нотаріуса їх автентичності та точності зазначених даних. В окремих випадках спеціалізовані вищі навчальні заклади можуть привносити свої вимоги для абітурієнтів, які не суперечать законодавству.

Чому варто поїхати вчитися до Польщі

Країна відносно нещодавно увійшла до Шенгенської зони та є повноправним членом Європейського Союзу. Це означає, що для студентів відкриваються широкі перспективи щодо проходження практики у різних куточках Європи. Вільне переміщення без потреби відкривати візу. Місцеву культуру та мову досить легко вивчити людям зі слов’янським корінням. До інших важливих переваг варто додати:

  • якість освіти суворо відповідає Європейським нормам;
  • спеціальна система збору кредитів з предметів для отримання диплома;
  • на ранніх стадіях можна просто змінити спеціальність без шкоди для диплома;
  • навчання ділиться на зимовий та літній семестр із трьома місяцями відпочинку;
  • практично всі випускники вже мають добре оплачувану роботу за фахом.

Кожен вищий навчальний заклад має свої нюанси за програмою навчання, але в цілому вона не відрізняється від прийнятого шаблону. За бажання студент може проходити факультативно додаткові предмети, щоб розширити свої знання та виділитися на тлі однолітків й однокурсників.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости