3.7 C
Мюнхен
Пятница, 29 марта, 2024

Способи успішного перевезення аграрного виробництва під час війни

Рекомендуем

В наші дні для збереження бізнесу багато компаній в Україні змушені були перевозити виробничі потужності в інші безпечні регіони, перезапускати виробничі процеси та виходити на новий ринок в західному регіоні нашої держави.

Така доля випала також потужному виробнику аграрної техніки «Egritech», яка виготовляє бункери — перевантажувачі, напівпричепи для транспортування зернових культур (ось до речі перелік: https://egritech.org/uk/polupricep-samosvali-uk/), а також зерновози. Продукція «Egritech» — це інноваційна та технічно розвинена техніка, яка вважається найсучаснішою на українському аграрному ринкові.

Оскільки росія почала повномасштабне вторгнення на територію України, постійно поставало питання про існування заводу та його повноцінну роботу. Адже дії на фронті робили процес виробництва неможливим взагалі.

До речі, завод був розташований біля м. Прилуки, що на Чернігівщині. Тому, коли війська РФ наблизилися до вище згаданої території, треба було діяти негайно. На екстреній нараді ухвалили рішення про зупинку роботи заводу, а також про часткове транспортування виробничих установок до регіонів на Заході країни.

Таке рішення керівництву далося нелегко, проте це був єдиний варіант для збереження власне виробництва та робочих місць.

Попри чималі складнощі українському заводу з виготовлення сільськогосподарської техніки «Egritech» вдалося відновити власну діяльність у Львівській області, тобто, після так званої реолокації.

Під час транспортування вдалося вагонами перевезти майже 40 % робочих установок, завдяки чому з’явилася можливість розпочати процес виробництва аграрних машин.

В Львівській області було орендоване приміщення для роботи та запущено виробничий процес. Фактично довелося розпочинати все знову, але таким чином мешканці Львова та вимушені переселенці отримали нові робочі місця.

Ухвалене вчасно рішення про реолокацію принесло позитивні результати: збереглися виробничі ресурси, робочі місця, напрацьовані технологічні процеси, вдалося зберегти стосунки з клієнтами та ринок для збуту продукції.

Вже станом на сьогодні завод «Egritech» виготовив чимало аграрної техніки. Ситуація в країни залишається напруженою, але виробничий процес не зупиняється, невдовзі заплановано його розширення. Адже потрібно наздоганяти втрачений час. Тому наші вітчизняні компанії вже зараз можуть замовляти сільськогосподарську техніку, яка їм потрібна. Адже за час війни багато аграрної техніки постраждало та виведено зі строю.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости