1.7 C
Мюнхен
Среда, 24 апреля, 2024

Трубопровідна арматура від компанії «SPR Energo»

Рекомендуем

Розвиток хімічної, нафтової та харчової промисловості зробив свій внесок у необхідність придбання матеріалів для опалювальних та водопостачальних систем. Наприклад, для трубопровідних систем необхідна високоякісна запірна арматура. Це важливий елемент, який здатний не тільки зупинити потік води чи іншої рідини в разі виникнення аварійної ситуації, але й контролювати потоки у трубопроводі. Завдяки запірно-регулюючей арматурі можна перекривати чи розподіляти рухомі середовища. На сайті компанії «SPR Energo» https://sprenergo.com.ua/shvydkoroziemni-ziednannia/ можна придбати запірну трубопровідну арматуру в залежності від сфери експлуатації.

Вибір трубопровідної арматури: які моделі можна придбати?

  • Засувки типу «Батерфляй».
  • Відсічні клапани з пневмоприводом.
  • Кульові крани з пневмоприводом.
  • Поворотні пневмоприводи.

Отже, трубопровідна арматура представлена у каталозі компанії в широкому асортименті. Ознайомимось з основними її різновидами та узнаємо, де вона в основному застосовується.

Різновиди запірної арматури

Засувки типу «батерфляй» знайшли широке застосування в різних сферах промисловості. Вони можуть використовуватися як у хімічній промисловості, так і в інших галузях. Це може бути харчова, нафтогазова, целюлозно-паперова сфера. Її призначення – це керування потоками в технологічних процесах та гідроізоляційні роботи. Рідина, з якою може контактувати ця арматура – це газ, повітря, гаряча та холодна вода, пара та інші. Перед вибором цього типу засувки необхідно звертати увагу на тип матеріалу корпусу та диску, робочу температуру та тиск.

Якщо потрібно придбати відсічний клапан з пневмоприводом, важливо уточнити його технічні параметри. Це не тільки тиск та робоча температура, але й діаметр різьби, пропускна здатність, середовище. Так, ці види клапанів можуть застосовуватися як у стерилізованому середовищі, так і у галузі харчових продуктів, пакувальних машин, вакуумних системах і так далі.

Пневмопривід для запірної арматури виготовляється з анодованого алюмінію. Робоча температура даного пристрою встановлює від -10 до 80 градусів.

Де купити якісну запірну арматуру?

Компанія «SPR Energo» пропонує не тільки якісну трубопровідну арматуру, але й елементи пневматичного пневмоприводу. Основна її спеціалізація – це виробництво та реалізація управління рідинами та автоматизація процесів. Вона пропонує готові рішення під потреби виробництва. Для замовлення товарів та для ознайомлення з умовами співробітництва можна звертатися до фахівців компанії.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости