4.3 C
Мюнхен
Пятница, 19 апреля, 2024

Бардаль – покращений захист автомобіля

Рекомендуем

Сучасні двигуни в автомобілях та мотоциклах зазнають значних навантажень у процесі повсякденної або епізодичної експлуатації. Якщо для захисту двигуна та трансмісії вибрати продукцію Бардаль Україна, автомобіль зможе набагато більше проїхати, не вимагаючи капітального ремонту. Мастильні матеріали відіграють ключову роль у надійності та мінімізації витрат на обслуговування вантажного, легкового авто чи мотоцикла.

Чому важливо правильно підібрати мастило

Всі без винятку деталі, що труться, схильні до зносу. Грамотно підібраний мастильний матеріал не робить двигун або трансмісію вічною, але суттєво продовжує термін її експлуатації. Залежно від реальних умов експлуатації та індивідуальних характеристик двигуна потрібні певні технічні характеристики мастила. Основними варто виділити:

  1. Стійка до продавлювання олійна плівка.
  2. Здатність утримуватись на металевих поверхнях.
  3. Широкий діапазон робочих температур.
  4. Здатність зберігати мастильні властивості тривалий час.
  5. Схильність відштовхувати воду з повітря.

Найсучасніші та якісні мастильні матеріали виробляються на основі синтетичних баз з додаванням пакета присадок. Мінеральні аналоги все ще використовуються в невибагливих механізмах з мінімальними навантаженнями та невисокими швидкостями обертання рухомих деталей.

Різноманітність асортименту бренду Bardahl

Компанія не один десяток років присутня на світовому ринку, з 1939 року випускає мастильні матеріали та інші технічні рідини для найрізноманітніших транспортних засобів та важкої промисловості. Має допуски до використання від світових автомобільних брендів та неодноразово зарекомендувала себе як надійний постачальник. Основними напрямками варто виділити:

  • автомобільні та мотоциклетні моторні оливи;
  • спеціальні мастила для водного транспорту та катерів;
  • індустріальні мастильні матеріали для верстатів;
  • універсальні оливи для побутових потреб;
  • виробляє гальмівні та охолоджуючі рідини.

Представництво в Україні є офіційним дистриб’ютором виробника із США. Тільки оригінальна продукція практично всього асортименту Bardahl. Достатньо повністю перейти на продукцію торгової марки Бардаль, щоб надовго забути про передчасне зношування силового агрегату. Навіть якщо це двигун вантажівки, військової техніки або комерційного транспорту, що експлуатується з високим навантаженням щодня.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости