2.8 C
Мюнхен
Суббота, 20 апреля, 2024

Курси водіїв у автошколі LeoGart

Рекомендуем

Безпечне керування транспортним засобом може здійснюватися при наявності посвідчення водія. Для його отримання потрібно закінчити курси водіїв у Львові, а після цього можна сідати за кермо. Ознайомимось з особливостями навчання в автошколі LeoGart.

Курси водіїв: особливості навчання

Як відомо, для безпечного та легального керування кожен водій повинен закінчити автошколу. Це надає змогу отримати права та швидше сідати за кермо свого автомобілю.

Що пропонує автошкола м.Львів своїм клієнтам:

  • Навчання згідно з інноваційною методикою.
  • Допомога професійних інструкторів, які пропонують індивідуальний підхід до водія.
  • Наявність сучасного обладнання в аудиторіях для комфортного навчання.
  • Сучасні та технічно справні автомобілі для навчання водінню.
  • Гнучкий графік та можливість суміщати роботу з навчанням в автошколі.

Для навчання водінню пропонується сучасний автомобільний парк. Е можливість оплатити навчання частинами, що немало важливе для багатьох людей. Також діють акційні пропозиції.

Заняття водіння та лекції проводяться досвідченими інструкторами з великим стажем роботи. Для лекцій використовуються спеціально обладнані класи.

Отримання водійського посвідчення: особливі моменти

Слід відокремити, що діють нові правила отримання посвідчення. Для ознайомлення з ними можна переходити на сайт автошколи. На сайті https://leogart.lviv.ua можна дізнатися ціни на отримання посвідчення. Вони виключно залежать від категорії. Так, водії можуть отримати посвідчення категорій B, C, A. Ціна кожної категорії доступна на сайті.

При отриманні посвідчення категорії В можна отримати основні навички керування легковим авто. Тривалість курсів по цієї категорії встановлює 2 місяці. Якщо потрібно отримати права категорії С, можна також звернутися до цієї автошколи. Після курсів водій отримає основні навички керування вантажним автомобілем. Навчатися необхідно 3,5 місяця. Для цих двох категорій учням повинно виповнитися 18 років. На категорію А (керування мотоциклом) учням повинно бути 16 років.

Які документи слід підготувати для автошколи? Кожен учень повинен зібрати пакет документів – паспорт та код, медичну довідку, 2 фотографії. Уся додаткова інформація щодо навчання розміщена на офіційному сайті автошколи. Можна ознайомитися з розкладом занять та записатися на курси.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости