10.4 C
Мюнхен
Пятница, 31 мая, 2024

Переваги штатної магнітоли в автомобілі BMW

Рекомендуем

Комфорт під час поїздки на власному автомобілі забезпечують найрізноманітніші аксесуари. Штатна магнітола для BMW 3 встановлюються виробником ще на заводі. Інші корисні аксесуари водій додатково комплектує свою машину самостійно. Кожен власник індивідуального транспортного засобу має свій погляд на це питання.

Будь-яка система починається з джерела. Ми називаємо це головним пристроєм, вихідним пристроєм чи радіо. Більш ніж 99,9% автомобілів джерело включає приймач AM/FM, а також програвач компакт-дисків або порт USB для відтворення цифрових мультимедійних файлів, таких як файли MP3, WMA, AAC і FLAC.

Чому не варто міняти автомагнітолу

Ще в процесі розробки машини дизайнери кузовів проробляють кожну дрібницю. Так, щоб кінцевий результат виглядав якомога гармонійніше. Це основна та найголовніша причина, чому не варто відмовлятися від штатної аудіосистеми, що ідеально інтегрована в кузов легкового авто. Усі альтернативні варіанти матимуть такі недоліки:

  1. Технічні складнощі з якістю підключення до бортової мережі.
  2. Можливі перешкоди під час аудіо установки.
  3. Магнітол ніколи не буде виглядати на своєму місці в салоні.
  4. Потенційно може заважати нормальному керуванню транспортним засобом.
  5. Під час ДТП нерідко нерідна магнітола спричиняє додаткові травми.

Навіть один фактор є причиною, щоб відмовитися від ідеї використовувати в машині альтернативну магнітолу. Яким би привабливим не виглядав дизайн нового пристрою на упаковці, в салоні автомобіля він виглядатиме суттєво інакше. Штатна магнітола для BMW 1 завжди підвищує статус та вартість німецької машини.

Як повернути штатну магнітолу в салон

Нерідко, купуючи машину на вторинному ринку, власник з якоїсь причини встановлює на штатне місце замість оригінальної магнітоли аналог. Як правило, це відразу впадає у вічі. Повернути машині привабливий та заводський вигляд можна, якщо знайти оригінальну деталь:

  • варто враховувати модель та рік випуску BMW;
  • переконатися, що магнітола точно підходить за габаритами;
  • довірити встановлення та підключення фахівцям;
  • насолоджуватися якісним звучанням музики щодня.

Якщо виникають сумніви, краще проконсультуватись із фахівцем. Штатна магнітола для BMW E46 підходить далеко не для всіх седанів та універсалів. Важливо враховувати кожну дрібницю, у тому числі й колір панелі, щоб гармонія могла повернутися до салону особистого автомобіля.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости