1.7 C
Мюнхен
Четверг, 25 апреля, 2024

Коли потрібно відкривати брокерський рахунок

Рекомендуем

Щоб здійснювати будь-яку комерційну діяльність біржі, звичайного банківського рахунку недостатньо. Для цінних паперів необхідно відкрити брокерський рахунок, тільки в цьому випадку вдасться купувати і продавати активи практично по всьому світу. Брокер, від імені фізичної особи здійснюватиме всі операції, дозволяючи заробляти капітал, як це роблять досвідчені інвестори зі світовим ім’ям.

Різноманітність брокерських рахунків

Разом з основним автоматично відкривається депозитарний рахунок. Він дозволяє зберігати в електронному вигляді раніше куплені цінні папери. Час, коли цінний папір був фізичним носієм давно минуло. Завдяки таким нововведенням працювати віддалено практично з будь-якою компанією світу може кожен. А до основних видів брокерських рахунків, з якими може мати справу потенційний інвестор, варто зарахувати:

  1. Основний рахунок – необхідний для придбання цінних паперів та інвестиційних процесів щодо валютних операцій.
  2. Терміновий рахунок – без нього складно уявити миттєві операції з купівлі та продажу опціонів та ф’ючерсів.
  3. Позабіржовий рахунок – для прямих угод, без підключення брокера або якщо операцію необхідно провести через сторонню біржу.

Як показує практика, у процесі отримання необхідних знань, інвестору знадобляться всі без винятку інструменти для ефективної роботи з отриманням прибутку. Якщо ігнорувати один з інструментів, можна втратити суттєву частку прибутку. Потреба послуга відкриття брокерського рахунку допоможе зареєструвати нового інвестора швидко, без порушення чинного законодавства.

Основні відмінності брокерського рахунку

Вартість обслуговування та відкриття брокерського рахунку безпосередньо залежить від самого брокера, який надає цю послугу. Брокер самостійно призначає вартість, куди можуть входити як базові пріоритети, і додаткові переваги користувача. Основними варто виділити такі пункти:

  • сам рахунок коштує символічну суму або безоплатно для користувача;
  • базова, фіксована комісія валютної чи фондової біржі;
  • комісія брокера, з яким співпрацює інвестор;
  • депозитарний збір за зберігання та безпеку цінних паперів;
  • додаткова плата, якщо відкритий рахунок не використовується за призначенням.

Останній пункт вкрай рідко враховується практично, оскільки більшість інвесторів приходить на біржу з одержання прибутку. Вчасно відкриті рахунки gls.co.ua дають можливість негайно розпочати валютні та фондові операції з цінними паперами.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости