2.8 C
Мюнхен
Суббота, 20 апреля, 2024

Обладнання для шкільних харчоблоків від компанії «Навчальний Стандарт»

Рекомендуем

Проблема харчування дітей грає велику роль, адже воно вливає на розвиток та здоров’я. Їжа для дитячого харчування повинна бути корисною та різноманітною. Тому для оснащення дитячих навчальних закладів необхідно використовувати якісне обладнання. Якщо потрібно придбати обладнання для шкільних харчоблоків та їдалень, можна звернутися до фахівців компанії «Навчальний Стандарт». Вони постачають сучасне технологічне обладнання високої якості.

Типи технологічного обладнання для харчоблока

  • Теплове – плити, електрокотли, духові шафи для термічної обробки продукції.
  • Посудомийне – машини та пристрій для очищення та дезінфекції столових приладів.
  • Холодильне – камери та шафи, вітрини та скрині для збереження харчової продукції.
  • Електромеханічне – прилади для нарізання овочів, м’яса та інше.

Де замовити якісне обладнання для шкільних харчоблоків?

Фахівці компанії Навчальний Стандарт мають широкий асортимент сучасної продукції для програми Нової Української Школи. Також вони постачають набори для СТЕМ-освіти. В разі потреби можна звернутися для замовлення класичного обладнання шкільних класів та навчальних лабораторій. Уся продукція компанії відрізняється високими експлуатаційними характеристиками – надійністю, довгим терміном служби.

Для отримання консультацій можна звертатися до сайту чи дзвонити по номеру, вказаному на сайті. Фахівці допоможуть обрати необхідне обладнання в залежності від потреб. Адже, від якості обраного обладнання залежить не тільки здоров’я учнів, але й успішність усього закладу.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости