3 C
Мюнхен
Вторник, 16 апреля, 2024

Скандинавський дизайн в інтер’єрі квартири у Києві від дизайнера Ірини Карликової

Рекомендуем

Простота, лаконічність і максимальна природність? Здогадалися, про що йде мова? Звичайно ж про скандинавський стиль, який стає все більш популярним. Такий варіант оформлення квартири — краще рішення для любителів комфорту, затишку, практичності і функціональності. Прості і зрозумілі стилістичні рішення припадуть до смаку шанувальників сучасних інтер’єрів, у яких немає нічого зайвого.

У такому оригінальному і незвичайному стилі можна оформити як велику за площею, так і малогабаритну квартиру.

Основні риси скандинавського стилю у інтер’єрі

Стиль північних країн має свої відмінні риси. Для нього характерні:

  • відсутність розкоші і химерності;
  • прості форми і лінії;
  • велика кількість вільного простору і світла;
  • стриманість кольорів і відтінків — «північна суворість.

Скандинавський стиль у дизайні інтер’єру квартири від Karlikova Architects може бути двох напрямків:

  1. традиційний (характерний для класичних шведських інтер’єрів);
  2. сучасний (більш м’який, вишуканий, наповнений світлом і повітрям).

Скандинавський стиль лаконічно вписується у будь-який житловий простір — у інтер’єр кухні, спальні, вітальні. Скрізь стиль Скандинавії виглядає однаково добре і стильно.

Колір має значення

При оформленні квартири в скандинавському стилі дизайнери інтер’єру роблять основну ставку на білий і світлі пастельні тони — бежевий, кремовий, сірий, блакитний. Для пожвавлення обстановки робляться яскраві вкраплення і акценти червоного, чорно, синього або зеленого.

Текстиль у інтер’єрі повинен лаконічно виглядати на тлі світлих стін, підлоги і стелі. Кращий вибір — однотонний світлий текстиль або варіанти у дрібний горошок, з флористичними орнаментами, з візерунками у клітку.

Матеріали у інтер’єрі

Відмітна особливість і родзинка скандинавського стилю від Karlikova architects — переважання натуральних матеріалів. Саме ця особливість робить, здавалося б, холодний інтер’єр особливо затишним, чарівним і комфортним для життя. Скандинавський стиль можна назвати екологічним. На перше місце під час обробки і ремонту виходить натуральне дерево світлих відтінків з м’якою текстурою. Не менш оригінально і стильно виглядають метал, цегла, натуральний камінь, скло. Що стосується тканин, то перевагу слід віддати натуральним — бавовни, льону, шкірі і хутру.

Меблі

При ремонті та облаштуванні квартири в скандинавському стилі особлива увага приділяється меблям. Вона повинна бути практичною, простою за формою і максимально функціональною. Тут немає зайвих деталей. Ніякої захаращеності та предметів, які припадають пилом і не використовуються за призначенням.

Шафи, полиці і стелажі найчастіше робляться з відкритими полицями. На них розміщуються цікаві аксесуари в невеликій кількості. У більшості випадків меблі виконується з масивного дерева, яке вдало вписується у загальну естетику приміщення.

Освітлення

Чим більше тим краще. Йдеться про світло в інтер’єрі у скандинавському стилі. Кращий варіант — природне освітлення, забезпечити яке дозволяють великі вікна з легкими прозорими фіранками.

Якщо є необхідність не тільки наповнити кімнату світлом, але і візуально розширити простір, на стіни вішаються високі дзеркала.

Штучні джерела освітлення повинні створювати освітлення, максимально наближене до природного.

Хочете оформити квартиру у скандинавському стилі? Зверніться у Києві до студії дизайнера інтер’єру Ірині Карликової. Ми запропонуємо унікальні і типові дизайн-проекти для оформлення інтер’єру квартири і врахуємо ваші побажання і вимоги.

Переваги співпраці зі студією дизайну інтер’єру Ірини Карликової у Києві

  • індивідуальний підхід до кожного проекту;
  • креативні ідеї;
  • швидке виконання замовлень будь-якої складності;
  • консультації професіоналів у сфері оформлення дизайну інтер’єру.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости