10 C
Мюнхен
Суббота, 1 июня, 2024

Як правильно вибрати кальян

Рекомендуем

Вишукана звичка курити чистий тютюн та спеціальні фруктові суміші особливо добре поєднується з кальяном. Але як вибрати аксесуар, з широкого асортименту, який надає магазин кальянів Київ. Грамотно підібраний домашній кальян буде ідеальним інструментом для самостійного куріння та в дружньому колі компанії однодумців.

Різноманітність асортименту

Чим більший вибір аксесуарів, тим простіше підібрати оптимальний кальян для дому. Але, перед тим як замовити модель, яка найбільше сподобалася на зовнішній вигляд, варто максимально об’єктивно підійти до вибору. Кожен різновид має як свої переваги, так й технічні обмеження. Найпопулярнішими та тими, що мають попит у користувачів варто виділити такі моделі:

  1. Турецький, класичний кальян із довгою шахтою та трубкою для куріння.
  2. Єгипетський, трапляється рідше, оскільки горіння тютюну відбувається всередині конструкції.
  3. Медуза, конструкція розрахована на декілька трубок та кілька користувачів.
  4. Фабула, оптимальне рішення для частих мандрівок на природу.
  5. Фумо, кальян преміального класу з максимально міцною скляною колбою.

Насамперед апарат для куріння підбирається під потенційну кількість курців, які ним користуватимуться. Немає сенсу вибирати велику модель, якщо в результаті кальяном насолоджуватиметься максимум дві людини один-два рази на тиждень.

На що ще варто звертати увагу

Ціна відіграє роль у покупці аксесуара для неспішного куріння. Але, не має бути вирішальним чинником. Якісна, міцна та надійна річ не може коштувати копійки. Міцна конструкція прослужить не один рік та потребуватиме лише періодичної заміни витратних матеріалів. Найважливішими факторами вибору варто виділити наступні показники:

  • досить висока або широка шахта для тютюнового диму;
  • міцна, сталева чи скляна колба для фільтруючої рідини;
  • чаша для тютюну із жароміцної глини або нержавіючої сталі;
  • відмовитися від купівлі кальяну з тонкостінною скляною колбою;
  • повністю розбірна конструкція для регулярного чищення аксесуара.

Питання гігієни має завжди перебувати на першому місці. Розбірна конструкція кальяну не тільки простіше зберігається в малогабаритній квартирі, але її зручніше регулярно чистити після використання. Якщо нехтувати цією процедурою, всередині аксесуара не тільки накопичуватиметься неприємний запах. Кальян буде потенційною загрозою для здоров’я всіх, хто ним користуватиметься. Фахівці радять, іноді змінювати силіконові трубки на нові шланги.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости