16.6 C
Мюнхен
Вторник, 30 апреля, 2024

Ремонт механізмів вхідних дверей авто

Рекомендуем

У процесі повсякденної експлуатації автомобільної двері окремі механізми можуть піддаватися не тільки природному, але й передчасному зносу. Офіційний сайт виробника пропонує максимально широкий асортимент запасних частин, у тому числі ремкомплектів, для можливості відновити механізм обмеження відкриття дверей. Тим самим повністю відновивши працездатність важливого елемента кузова, що відповідає за безпеку водія та пасажирів.

Ознаки зношування механізму

Обмежувач дозволяє зафіксувати положення дверей у напіввідчиненому стані. Це дуже важливо під час повсякденної експлуатації легкової машини в умовах міста. Обмежувач не дасть подряпати сусідні авто під час виходу чи посадки пасажирів на стоянці. Обмежить рух стулки під час сильного пориву вітру. Але, при цьому, у разі потреби, дозволить повністю відчинити двері. Основними причинами зносу варто виділити:

  1. Природне, поступове зношування настає приблизно через 100000 км пробігу.
  2. Корозійні процеси максимально негативно впливають на металеві частини.
  3. У процесі повсякденної експлуатації в обмежувач потрапив сторонній предмет.
  4. Агресивне відкриття дверей із наступною фізичною поломкою обмежувача.

Обмежувач може бути зламаний й у разі непередбачених факторів, під час їзди з відчиненими дверима, різким, непередбаченим поривом вітру. Але незалежно від причин поломки необхідно якнайшвидше відновити важливу деталь, скориставшись ремонтним комплектом від українського виробника. Деталі ні чим не відрізняються за якістю від оригінальних, але при цьому мають привабливішу вартість.

Чому не варто ремонтувати підручними деталями

Головна причина – кустарний ремонт негативно вплине на безпеку транспортного засобу під час щоденних поїздок. Через недостатньо якісну фіксацію, двері в будь-який момент можуть відчинитися на повне відкриття. Навіть у закритому стані сторонні предмети, що використовуються під час ремонту, можуть спровокувати відкриття дверей на високій швидкості або від незначного зіткнення:

  • не варто використовувати для ремонту зварювальний апарат;
  • використовувати деталі від машин іншої марки, моделі;
  • самостійно виготовляти ремонтний комплект;
  • залишати двері в аварійному стані;
  • як обмежувач залучити будівельний цвях.

Останній варіант дуже популярний серед несумлінних механіків, які таким чином намагаються відремонтувати двері, але не забезпечують належної безпеки водія та пасажирів. Нещільно зачинені двері призводять до поступової деформації кузова, який неможливо буде виправити у майбутньому.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости