4.9 C
Мюнхен
Суббота, 20 апреля, 2024

Будівництво хай тек вілл та будинків під Києвом «під ключ» від Kager

Рекомендуем

Хочете стати власником будинку у стилі модерн? Хай-тек котеджі від компанії Kager — ваш вибір. Хай-тек — не що інше, як популярний архітектурний напрямок, який вже завойовує серця не тільки дизайнерів, але і любителів сучасної заміської нерухомості.

Особливості будинків і заміських вілл у стилі хай тек

Ультрамодні будинкі від kagerhouse.com.ua у стилі хай-тек — це нестандартна форма, асиметричні рішення і плоский дах. Такі споруди можуть бути різної поверховості і будь-якої площі. Найбільшим попитом користуються компактні одноповерхові котеджі, які обирає прогресивна молодь. Котеджі більшою площею із значною кількістю кімнат на кілька поверхів більше підходять для покупців з високим рівнем достатку.

Унікальні характеристики

Стиль хай-тек дозволяє реалізовувати у життя найстильніші і креативні рішення, нетипові ідеї. Важливе значення має не тільки стиль і проект будинку, але й також оформлення двору — ландшафтний дизайн, який створює цілісну картину і підтримує загальну стилістику будинку.

У процесі проектування, виробництва і споруди котеджів в стилі хай-тек використовуються новітні будівельні та інші технології.

Котеджі від Кагер у повній мірі відповідають останнім модним тенденціям і архітектурній моді.

При будівництві і обробці котеджів хай-тек використовуються неординарні поєднання — квітів, матеріалів і т.д. (Наприклад, пластика і скла).

Всі без винятку будинки Kager відрізняються високими показниками теплоеффектівності — швидко прогріваються і повільно остигають в холодну пору року, відмінно утримуючи тепло.

Найстильніші проекти вілл і шале від компанії KAGER

Будинки хай-тек від Kager — це відмова від стереотипів, штампів, загальноприйнятих правил і стандартів. Це вибір на користь нестандартних рішень, новацій та інноваційних технологій.

Інтер’єр таких котеджів схиляється до мінімалізму. Особливою популярністю користується велике скління, скляні перегородки між кімнатами, цікаві системи освітлення, гра з природним світлом.

Ще одна характерна особливість будинків у стилі хай-тек — використання інноваційної системи «розумний дім», а також автономних систем енергозбереження та сонячних батарей. Більшість котеджів у стилі хай-тек мають плоский дах, який може використовуватися:

  • для відпочинку;
  • установки сонячних батарей;
  • прийому сонячних ванн і т.п.

У деяких випадках на даху може бути розміщений навіть басейн або оформлений декоративний сад.

Замовте будівництво заміського будинку у стилі хай тек під Києвом «під ключ» від виробника

Заміські будинки і вілли від компанії Кагер — це втілення новітніх технологій, сучасних віянь культури. Такі споруди найчастіше відноситься до категорії елітної житлової нерухомості, вважаються престижними і дорогими. Виробник, компанія Kager, пропонує преміум-котеджі, виконані з високоякісних матеріалів, за найдемократичнішими цінами. У процесі будівництва будинків використовуються імпортні матеріали, комплектуючі та деталі, інтер’єр облаштовується за допомогою сучасної техніки, ексклюзивних меблів, модних аксесуарів.

Вже сьогодні ви можете відвідати сайт компанії і обрати один з вподобаних проектів будинків Кагер з будівництвом «під ключ» або ж замовити розробку ексклюзивного проекту.

Замовляючи будівництво будинку «під ключ» у стилі хай тек від KagerHouse, ви гарантовано отримуєте:

  1. незмінно високу європейську якість за адекватною ціною;
  2. великий вибір проектів будинків;
  3. консультації фахівців у сфері проектування, виробництва і споруди заміської нерухомості;
  4. офіційну гарантію виробника;
  5. професійної підхід до кожної деталі.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости