2.2 C
Мюнхен
Пятница, 19 апреля, 2024

Друк на значках від майстерні «Фото бум»

Рекомендуем

Сьогодні значок – це не тільки прикраса, яка може кріпитися на одяг, але й елемент реклами різної продукції. Якщо на значку надрукувати логотип фірми, це може дуже покращити розпізнаваність. Отже, за допомогою значків можна збільшити лояльність потенційних клієнтів, покращити імідж фірми. На сайті https://fotobum.com.ua/znachky/ можна замовити виготовлення значків і залежності від потреби клієнтів. Ознайомимося з цією послугою детальніше.

Виготовлення значків: основні особливості

Майстерня фото сувенірів пропонує різноманітні значки з написами та орнаментами, на яких можуть біти зображені не тільки логотипи фірми, але й інші символи. Якщо ви ще не знаєте, яке зображення замовити, можна скористатися допомогою дизайнерів компанії. Вони зможуть втілити ідею, яка вам до вподоби. Наприклад, можна реалізувати рекламну кампанію за допомогою зображень на значках.

Сфера застосування значків різноманітна. Вони застосовуються у наступних випадах:

  • Підготовка до якогось урочистого заходу – корпоративу чи ювілею.
  • Свята у школі чи дитячому садочку.
  • Рекламні кампанії.
  • Акції, виставки, конференції.
  • Корпоративні заходи.
  • Студентські свята.
  • Спортивні змагання.
  • Приватні подарунки.

Як виготовлять значки на замовлення?

Процесу створення значків надається особлива увага. У майстерні виготовляють значки круглої форми зі зображенням, яке друкується на папері. На головній стороні значок має зображення, а на зворотному боці застібку. З її допомогою значок кріпиться до одягу. Спеціалісти компанії виготовляють значки різного діаметру. Можливо виготовити варіанти в залежності від потреб.

Термін виготовленні встановлює мінімум 1 годину. У середньому при замовленні друку значків тиражем до 50 штук, потрібно 1 день. При замовленні більшої партії потрібно від 2 до 5 днів.

Де замовити друк на значках?

Як відомо, значки – це дуже ефективний рекламний носій. Тому компанії звертаються для замовлення їх виготовлення у великій кількості. На них можна друкувати улюблені фотографії, написи, фірмові логотипи та іншу інформацію. Також вони допоможуть підкреслити стильну уніформу співробітників компанії. Для замовлення друку на значках можна звертатися до представників майстерні «Фото Бум» у Львові. Вони пропонують співпрацю на вигідних умовах. Для замовлення значків та іншої друкованої сувенірної продукції можна звертатися на сайт компанії. Можна замовити футболки, горнятку, сумки, подушки, термоси, магніти та іншу продукцію з логотипами.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости