14.1 C
Мюнхен
Среда, 3 июля, 2024

Вигідно продати машину після аварії

Рекомендуем

Під час повсякденної експлуатації власного легкового авто завжди є шанс потрапити в дорожню пригоду. На жаль, навіть після невеликого зіткнення продати машину на ринку чи за допомогою інтернет буде дуже важко. Викуп авто після дтп – це чудова альтернатива класичним варіантам продажу транспорту, якщо він з будь-яких причин вже непотрібний.

Як швидко можна продати машину

Фактично, щоб отримати за машину вигідну вартість, потрібно бути власником транспортного засобу та мати при собі всі необхідні документи. Попередню оцінку вартості машини можна отримати дистанційно, але остаточна буде відома тільки під час огляду спеціалістом. Щоб прискорити продаж транспортного засобу варто заздалегідь подбати про наступні речі:

  1. Помити машину, відполірувати кузов та зробити хімчистку салону.
  2. Сплатити всі штрафи, якщо вони виникли під час повсякденних поїздок.
  3. Прибрати з кузова машини, багажнику особисті речі, залишити заводські.
  4. Кількість палива в бензобаку на вартість не впливає.
  5. Мати при собі всі оригінали документів, як власника автомобіля.

Важливо: паспорт, ідентифікаційний код, технічний паспорт на авто, інші документи, якщо машина знаходиться в лізингу або на неї оформили кредит. Спеціалісти все одно будуть перевіряти історію автомобіля, тому не варто свідомо приховувати важливі факти, які можуть вплинути на продаж машини.

Фактори, які впливають на вартість

Продати можна будь-який сучасний легковий автомобіль, незалежно від країни виробника та комплектації. Але, найбільше цінуються саме ті транспортні засоби, які мають максимально близьку до заводської комплектації. Чим більше власник вносив змін в машину, тем прискіпливіше буде вестися оцінка під час огляду авто. Наступні фактори можуть як збільшувати, так і зменшувати вартість машини на продаж:

  • наявність слідів дорожньо-транспортної пригоди на кузові, двигуні;
  • справність ходової частини транспортного засобу;
  • природний або передчасний знос гуми на колесах, акумуляторної батареї;
  • сліди сколів на передньому, задньому та боковому склі;
  • рік випуску, реальний пробіг, де проводився регулярний техогляд.

Якщо власник машини регулярно приїздив на офіційну станцію технічного огляду та пробив всі необхідні процедури, це суттєво підвищує вартість транспорту, через те, що професіонали гарантовано використовували тільки потрібні мастила та оригінальні запчастини. Самостійний техогляд не привід для зменшення ціни, але майстер буде уважніше придивлятися до технічного стану авто.

Не пропусти

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

- Реклама -

Новости